Bugsy Bugs

Busy Bugs er et alle tiders sjovt og udfordrende magnetisk rejsespil, der er lige til at have med i tasken.
Spillet er udformet som en fiks og rejsevenlig spiralbog med magnetiske brikker, der skal pusles rigtig på plads på en særlig ramme i bogen. Der er i alt fire magnetiske brikker til spillet, der fint kan bruges på bagsædet i bilen eller i toget. Efter endt brug lukkes bogen, og brikkerne ligger sikkert og fint indtil næste gang der skal løses udfordringer.

Ideen bag spillet er, at man vælger en af de 48 udfordringer – eller gåder – der går ud på at hjælpe de travle insekter med at finde deres gemmesteder. De magnetiske brikker skal placeres som det er vist på billedet med udfordringen. Med andre ord skal man genskabe illustrationen ved at pusle brikkerne rigtigt på plads. Og det kan vise sig, at være en hel del vanskeligere end det ser ud til ved første øjekast!

Busy Bugs er nemt at gå til. Vejledningen er dansk. Du starter med at vælge en udfordring. Disse er inddelt i fire sværhedsgrader. Derefter skal der pusles med de fire magnetiske brikker indtil løsningen er i hus. Slut af med at kontrollere om løsningen er korrekt i løsningsafsnittet.

Spillet er udfordrende og sjovt for legebørn i alle aldre – fra skolestart og op. Det er først og fremmest lig med koncentration og fokusering. Det er hovedbrud når det er bedst og vil blive brugt igen og igen af hele familien. Spillet er da også udført robust og gedigent, så det kan holde i mange år!

Læs mere

Skriv et svar