Den hemmelige jagt

Tag ”Afrikas stjerne”, ”Tegn og Gæt” og tilsæt lidt kreativ nytænkning udi spillets verden. Så har du opskriften på spillet ”Den hemmelige jagt”, der henvender sig til børn fra ca. 7 år og op til teenageralderen samt deres familie. Det er spilproducenten Upcoming Minds, der står bag det finurlige og fornøjelige spil.

Rammen er en hemmelige ekspedition, der byder på en jagt efter alverdens rigdomme i form af trofæer, skattekister, skattekort og ædelstene. Selve spilpladen er en udsædvanlig lang plade formet som et smalt rektangel og inddelt i fire områder: Junglen, Savannen, Havet og Pyramiderne. Derudover får hver spiller sin egen samleplade, hvorpå de værdier der under den hemmelige jagt opsamles, skal placeres. Her har man valgt at lægge et element fra ”Tegn og gæt” ind, da spilleren ganske enkelt skal udføre forskellige opgaver for at få erhverve sig de forskellige kostbarheder, eller måske skal spilleren demonstrere sin hukommelsesevne. Det er helt op til spilleren at vælge, men begge opgaver er sjove og udfordrende.

Spillet får en god dynamik qua de forskellige opgaver og mange forskellige detaljer. Eksempelvis kan man snuppe hinandens trofæer undervejs i spillet ved at konkurrere i en huskeopgave – og det er morsomt for både børn og voksne!

De mange detaljer, spillet rummer, kan være svære at huske de første par gange man spiller, men omvendt tilfører det spillet mere finesse og spænding. Der er også elementer af taktik; både i forhold til at sikre sig selv seks trofæer og dermed få en bonus og stikke en kæp i hjulet for, at modspillerne kan hugge ens trofæer, ligesom det er ganske skægt at drille sin modstander ved at gå efter samme trofæer.
Alle værdierne bogføres på den medfølgende scoretavle og vinderen er selvsagt den med størst formue.

”Den hemmelig jagt” scorer højt hos Sjov for børns testfamilie! Det er et helt igennem vellykket og velgennemtænkt spil, der kombinerer kendte – og populære – spilelementer på en ny og sjov måde. Jo, trofæet er i hus.

Billedemateriale er venligst udlånt af Hyggeonkel.dk

Læs mere

Skriv et svar