Rasmus Klump sjov på dybt vand

Smart Games er på banen med en særlig version af deres populære ”Hide & Seek”, der er målrettet danske børn med forkærlighed for den søde Rasmus Klump.

Rasmus klump sjov på dybt vand er et prisbelønnet spil for de mindre børn, idet Legetøjsbranchens Fællesråd kårede spillet til ÅRETS SPIL 2012. Spillet er beregnet til en spiller, og er et såkaldt logikspil, der træner barnets koncentration og opmærksomhed.

Vi befinder os på havets bund, hvor Rasmus Klump og vennerne har dykket ned på eventyr.

Under spillepladen findes en opgavebog med 48 udfordringer fordelt på 4 sværhedsgrader (stigende). Spilleren skal vælge en udfordring, og derefter placere de fire løse brikker i hvert sit felt, således at det der bliver tilbage – synligt – matcher motivet på udfordringen. Brikkerne har forskellige former, og dermed bliver det ganske udfordrende, at flytte dem rundt så resultatet bliver helt rigtigt.

Rasmus Klump på dybt vand er et super charmerende pusle- og tænkespil for familiens yngste, men med mulighed for at alle kan være med, fordi udfordringerne gradvist bliver sværere. Spillet er knapt så vanskeligt som dens forlægger ”Hide & Seek”, så det er en oplagt indgang til SmartGames pædagogiske og stimulerende hovedbrudsspil.

En sød og samtidig super lærerig oplevelse i selskab med en kær gammel kending – Rasmus Klump!

Læs mere

Skriv et svar